Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc TWB Risen Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Catalog scolar electronic
1200 lei
Brand
TWB Risen
Cod produs
catalog-scolar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Catalogul Scolar Electronic este o platforma avansata, aceasta solutie inovatoare va sprijini scoala in administrarea informatiilor despre elevi, note, absente si respecta standardele tehnice minime necesare pentru utilizarea catalogului electronic in scoli, Ordinul ME 3.896 din 28 martie 2023. Acesta este inregistrat in catalogul (S.E.A.P.) ca articol "Catalogul Scolar Electronic".
Oferta noastra cuprinde urmatoarele elemente:
Abonament pentru utilizarea Catalogului Scolar Electronic timp de un an, suport tehnic pentru personalul scolii pentru a se asigura o utilizare optima a sistemului. Actualizari si imbunatatiri periodice ale platformei, pentru a va oferi cele mai recente functionalitati si securitate sporita

* Numar unitate scolara - Pe situl Catalog Scolar se alege din meniu Acces, se precizeaza judetul, localitatea si unitatea scolara, daca nu a fost deja achizitionat un abonament pentru acea unitate scolara, aplicatia indica valoarea numarului care trebuie completat pentru achizitionarea abonamentului.

Fiecare clasa definita poate fi configurata pentru:

catalog scolar - se pastreaza si catalogul clasic, iar dirigintii, ca utilizatori normali pot actualiza notele si absentele.
catalog electronic - nu se mai utilizeaza catalogul clasic iar notele si absentele se introduc doar de profesori prin interfata web.

Exista un mod demo atat pentru parinti si elevi, cat si pentru profesori, baza de date demo a profesorilor, insa, este resetata la implicit zilnic. Directorii de unitati scolare, secretariatul si dirigintii  trebuie sa primeasca aplicatia windows si sa configureze catalogul.

La prima achizitionare primiti un fisier zip ce cuprinde toate fisierele necesare lucrului in sistemul de operare windows, executabilul si bibliotecile dinamice, inclusiv fisierul de configurare. Datele de conectare la baza de date se primesc ca un fisier de configurare criptat. Aplicatia windows se poate obtine si din surse, ce se poate compila. Se poate compila  ca si aplicatie Windows sau Linux. Ea se descarcata ca arhiva zip si se dezipeaza intr-un folder sau pe stick usb, deoarece nu necesita instalare.  Conectarea la baza de date remote este asigurata prin protocolul TLS, cu ajutorul certificatelor de client din cadrul arhivei zip.

Pentru respectarea standardele tehnice minime, veti primi linkurile la directoarele zilnice si lunare de backup ale bazei de date achizitionate. La incheierea anului se primesc pentru clasele finale baza de date sub forma de baza de date sqlite ce permite consultarea si conservarea ei conform normelor prevazute in specificatii. La achizitionare veti primi un contract semnat din partea societatii noastre
Din Gura in Gura